A Drawmer is újít, mindjárt 3 friss, ropogós eszköz sül a kemencében.

A THREE-SUM a bemenő jelet 3 állítható frekvenciatartományra bontja, azokhoz külön-külön kivezetést és visszacsatolást biztosít. Így a mély-közép-magas tartományt kedved szerint bonthatod szét és processzálhatod más-más módon, majd a végső összegzést és a sztereó kimenetet a THREE-SUM biztosítja. A tökéletes eredményekhez lesz benne egy állítható threshold-al ellátott brickwall limiter is, bypass funkcióval. A limiter egy ú.n. “two-stage” design, amely a magas tartományt külön kezeli a transzparens végeredményért. A THREE-SUM high-end mastering alkalmazásokhoz készül és egy egyszerűbb stúdiót is képes multiband képességekkel felruházni. Itt találod a THREE-SUM oldalát.

Az S3 egy 3 sávos, sztereó, csöves opto kompresszor, szintén a legmagasabb követelményeknek megfelelő kialakítással. Transzformátoros leválasztású ki/bemenetek, passzív komponensek és 10 db. cső (8 x ECC83 + 2 x 12BH7, ugye ez 2x a jobb/bal miatt = 20 egyedi cső fokozat) található benne, mindez teljesen szimmetrikus Class A kivitelben. A crossover frekvenciák szabadon állíthatóak. Mivel a kompresszorokban a fényérzékeny ellenállások hőmérsékletfüggők, ezért saját belső hőmérsékletszabályzóval rendelkezik, és egy előlapi LED kijelző mutatja a státuszt. A VU kijelzők kapcsolhatók peak módba is a tranziensek pontos megjelenítéséhez és +10dB és +20dB módban képesek akár +30dBm kimeneti jelszintet is kezelni. A mély sávban “BIG” mód, a magas sávban “AIR” mód felel a dögösebb/transzparensebb hangzásért. Némítás és bypass kapcsolók, illetve egyedi LED-es GR kijelzők találhatók minden sávon.A kimeneten egy gain és balance kontroller található. Az S3 oldala itt található.

A TOURBUSS a Digidesign Venue rendszerekhez, tehát élő hangosításra fejlesztett, 4 komponensből álló plugin csomag, mely korábbi Drawmer modelleken alapul: a DS201 noise gate és DL241 kompresszor adták az alapot. A plugin-ek rendelkeznek programfüggő adaptív algoritmusokkal is a gyors beállításokhoz. A 4 modul: noise gate, kompresszor/limiter, expander és bracketing filter (12dB LP és HP filter-ek egyben). Mindegyik egyed képes a Venue rendszerek insert pontjaiba beékelődni és bárhová tudnak jelet küldeni a láncban. További infók a TOURBUSS plugin-ekről itt találhatóak.

Drawmer újdonságok
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük