Az E2Deesser az Eiosis szabadalmaztatott technológiáját alkalmazó új de-esser plugin. Az Eiosis technikája abban különbözik a hagyományos single/multiband megoldásoktól, hogy a detektáló és a processzáló egységek teljesen függetlenek egymástól, így a vezérlés és paraméterek állíthatósága nagyon széles kört ölel fel. Például szélessávú csillapítást alkalmazhatsz keskenysávú szűréssel, vagy egyes frekvenciákat teljesen elnyomhatsz vagy kiemelhetsz. A plugin képes arra is, hogy a processzálás körén kívül eső tartományban a hangot fényesítse, miközben a kritikus frekvenciák érintetlenül maradnak.

Az E2Deesser másik erőssége, hogy a zavaró frekvenciákat hangerőfüggetlenül érzékeli. A detektáló algoritmus frekvenciatartománya természetesen szabadon állítható. Ami viszont szintén újdonság az az, hogy a detektáló egység érzékenységét, pontosabban a reakcióidejét szintén állítani lehet.

Az E2Deesser VST, AU, RTAS és TDM formátumokban elérhető. Részletek, bemutató videók és további technikai infók az Eiosis weboldalán.

Megjelent az Eiosis E2Deesser
Cimke:                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.