Megjelent a SignalScope és SignalScope Pro valósidejű audió analízis szoftver 2-es verziója a Faber Acoustical-tól. Az új verzióval Mac OS X Leopard kompatibilitást adnak, átdolgozott kezelőfelületet, és korábban csak a vezető termékük, az Electroacoustics Toolbox-ban megtalálható képességekkel bővítették a funkciókat.

Faber Acoustical SignalScope és SignalScope Pro 2

Az új kezelőfelület minden funkció számára saját ablakot biztosít és az analízis mindenütt hardveres OpenGL gyorsítást használ a megjelenítéshez és Quartz grafikát a nagy felbontású PDF exportokhoz vagy a nyomtatáshoz. Az analízis konfigurációs paraméterek és a kapott adatok a projekt file-okba belementhetők. A Pro verzió kapott egy sztereó szignál generátort is, Audio Unit támogatással. Mindkét verzió kibővített AppleScript támogatással rendelkezik, az élő és felvett jelek összehasonlításának képességével és multichannel analízissel.

A szoftver csak Mac-en elérhető, a SignalScope 2 ára 129 USD, a SignalScope Pro 2 verzió pedig 299 USD áron vihető el. A SignalScope korábbi verzióinak felhasználói 59 USD és 189 USD áron frissíthetnek a két verzióra, a Pro verzió korábbi felhasználói pedig 129 USD-ért. Egy kedvezményes oktatási verzió is elérhető diákok és intézmények számára. További infók a Faber Acoustical weboldalán.

Faber Acoustical SignalScope és SignalScope Pro 2 audio analízis
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.