A Shure frissítette Wireless Workbench szoftverét, az 5-ös verzió immár Mac-en is működik. A Wireless Workbench a Shure UHF-R és U szériás vezetéknélküli mikrofon rendszerekhez készült konfigurációs és vezérlő szoftver, elsősorban nagy kiépítésű rendszerek, konferenciák, színházak, előadótermek számára.

A szoftver képes a frekvenciaspektrum automatikus szkennelésére, a potenciális interferenciák felismerésére és a működési frekvenciák beállítására a lehető legjobb módon. Az új 5-ös verzió egy fejlettebb frekvenciakezelő komponenssel rendelkezik, amely egyes erre kijelölt mikrofonok számára prioritást biztosít és ezek számára további biztonsági határokat alkalmazni a frekvenciatartományok kiosztása során. A konfiguráció elvégzése után képes azt minden UHF-R vevőbe letölteni.

A Wireless Workbench használata során a konfigurációs számítógép Ethernet porton keresztül csatlakozik a vevőkhöz. A szoftver bármely csatlakoztatott vevőt képes használni a szkenneléshez. Az ismert vezetéknélküli mikrofonok, PA-k és intercom rendszerek adatai a szoftverbe betáplálva biztosítható a kompatibilitás és problémamentes működés az összes vezetéknélküli eszköz között.

További infók a Shure weboldalán.

Shure Wireless Workbench vezetéknélküli tervező szoftver már Mac-re is
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.