A Faber Acoustical megjelentette a SignalSuite 3.0-s verzióját. A SignalSuite audio teszt szignálok generálására fejlesztett szoftver Mac-es környezetbe. A frissítés keretében a SignalScope Pro tudása mellé hozták fel a SignalSuite képességeit.
Faber Acoustical SignalSuite 3.0
A 3.0-s verzióban mér lehetőség van Audio Unit generátor plugin-ek futtatására. A Mac OS X-el alapban szállított AUAudioFilePlayer pugin segítségével lehetségessé válik fájlban tárolt teszt szignálok egészének vagy egy kijelölt részének visszajátszása, akár loop-olva is. A plugin támogatáson keresztül lehetőség nyílik 3rd party fejlesztőknek további komponensek fejlesztése, melyekkel a SignalScope képességei tovább bővülhetnek.
Az új projekt alapú munkafolyamat segítségével komplex konfigurációk menthetőek projekt fájlokba. Ezzel különféle szignál generátor beállítások és környezetek válnak könnyen menthetővé/visszatölthetővé.
A SignalSuite 3.0 ára 39 USD, korábbi verziók tulajdonosai számára adott az upgrade lehetőség. Legalább Mac OS X 10.4-es verziót követel a futtatása, további infók a Faber Acoustical weboldalán találhatóak.

Faber Acoustical SignalSuite 3.0
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.