Az ISA One a Focusrite-tól a jól ismert ISA széria mikrofon előfok masszív, hordozható kivitelben, kedvező áron. Az előfok az ISA 110-ből származik, Lundahl L1538 transzformátorral. A mikrofonbemeneten kívül van rajta még vonalszintű bemenet (XLR és TRS), és egy külön DI bemenet (szimultán használható a többi bemenettel együtt), gain kontrollal, kapcsolható aktív vagy passzív működéssel. A kimeneti szekcióban vonalszintű TRS és XLR csatlakozók állnak rendelkezésre.

Van benne insert pont is, fantomtáp, fázisfordító kapcsoló, és egy 75Hz-nél aktív 18dB/oktáv meredekségű HP filter. A bemeneti csatornák külön-külön rendelkeznek 6 szegmenses LED peak jelszint kijelzővel, a kijelzés pedig pre vagy post insert módba kapcsolható. Természetesen nem maradhatott le a klasszikus VU kijelző sem, ráadásul kalibrálható kivitelben, az analóg vagy digitális felvételi körülményekhez igazodva. A kalibráció a Digidesign Pro Tools HD referenciaértékeit használja, evvel is megkönnyítve a beillesztést a setup-ba.

A fejhallgató kimenet külön hangerő kontrollal rendelkezik, és van hozzá egy sztereó cue mix bemenet is a hátlapon (két TRS csatlakozó), melyen keresztül click track vagy egy sztereó mix küldhető a fülesre.

Opcionálisan a Focusrite ISA430 MK2 sztereó digitális kimeneti bővítőkártyája is beépíthető, ez 24bit/192kHz-es A/D konverzióra képes, 119dB dinamikatartománnyal.

További infók a Focusrite weboldalán.

Focusrite ISA One mikrofon előfok
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.