Hm… Pletykák szerint Jay-Z leköszönése a Def Jam elnöki posztjáról tervezett volt: állítólag az Apple-el közösen akar egy új label-t létrehozni. És ha ez így lesz, akkor csak full albumokat lehet majd vásárolni az iTunes-ban?
Update: Egy magasrangú vezető információja szerint Jay-Z egyszerűen „túl drága” volt a Def Jam-nek, amellett, hogy a label másféle arculatot kíván építeni a jövőben. Újabb pletyka szerint Jay-Z és a Yahoo között is elképzelhető lenne valamilyen együttműködési keret, ugyanis a Yahoo nagyon törekszik saját zenei szolgáltatásának a beindítására, és ehhez jól jönne egy olyan promoter, aki hatalmas ismertséggel (és egóval) rendelkezik a fiatal vásárlóközönség körében.

Jay-Z és az Apple?
Cimke:                             

Egy gondolat a “Jay-Z és az Apple?” -hoz

  • 2008-01-05 at 08:09
    Permalink

    Ehhez szerintem a Beatles zenekar érdekeit képviselő Apple Corps -nak is lehet pár szava. Egy 1991-es megállapodásra hivatkozva igyekeztek már megfúrni az iPod gyártást, az iTunes-on folyó zenekereskedelmet…
    Ha most még kiadó is lesz az iTunes, megint egy jó kis bírósági pofozkodás-sorozatot nézhetünk végig, fotelból, kávézva. Az első ilyen jogi probléma 26,5 milkájába került kártérítés szinten az Apple Computernek, dollárban. Akkor még csak azért, mert a géppel lehet zenélni is.

Hozzászólások lezárva