A Karma-Lab kiadta a KARMA M3 editor szoftvert a Korg M3 workstation felhasználók számára. Stephen Kay KARMA fejlesztő munkája, mely a felhasználóknak lehetőséget ad mélyen leásni a KARMA világába, olyan módokon, hogyan az a Korg M3-al önmagában nem megoldható.
Karma-Lab KARMA M3 editor szoftver
Az editor lehetőséget nyújt saját generált effektek létrehozására (Generated Effects) vagy a gyári GE új konfigurációba való editálására. MIDI fájlokat is importál és generált effektekké változtatja azokat. Az így készített GE-k SysEx-en keresztül tölthetők fel az M3-ba.
További funkciók a 32 szcéna/modul/performance (az M3-on elérhető 8 helyett), 16 akkord trigger pad/performance (az M3-on elérhető 8 helyett), minden modul és szcéna elnevezésének lehetősége, 6 KARMA modul a (az M3-on önmagában csak 4 elérhető), és egyéb apróságok. Ezek a funkciók nem importálhatóak be az M3-ba, de a szoftver használata közben elérhetőek. A legkomolyabb pedig az, hogy az editor szoftver használható az M3 mellett 6 kiegészítő modulként az összes funkcióval, így akár egy 10 modulos konfiguráció is előállítható, azaz két és fél M3 lehet a kéz alatt.
A KARMA M3 editor PC-n és Mac-en elérhető, ára 169 USD, további infók a Karma-Lab weboldalán.

Karma-Lab KARMA M3 editor szoftver a Korg M3-hoz
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.