A Keith McMillen Instruments (KMI) SoftStep kontrollere ideális pedál megoldás lehet a sok virtuális kapcsolót használóknak. Belefér a legtöbb laptop táskába, 10 kapcsoló található rajta, mindegyik 5 szabadságfokos.

Keith McMillen Instruments SoftStep foot kontrollerKeith McMillen Instruments SoftStep Connectivity szotfver

Az 5 szabadságfok: fel/le, jobbra/balra, inc/dec, nyomás és forgó mozdulatok. Az 5 szabadságfok mindegyike programozható szoftverek, effektek vagy multimédia vezérlésére USB-n keresztül. A felprogramozás után a számítógéptől függetlenül használható. A kapcsolók háttérvilágításúak. 4 számjegyű alfanumerikus kijelző és 20 LED mutatja az információkat. Expression pedál és bővítő port található rajta (bár elég mini kiépítésben), és opcionálisan MIDI I/O-t is nyújt. 4 navigációs kapcsolón keresztül érhetők el a preset-ek, vagy használható hangerő pedálnak, loop kontrollnak, csévélésnek, stb.
A SoftStep Connectivity szoftver segít a konfigurációban, előadásban, CC és transzport vezérlésben. A tervek alapján A/V editáló környezeteket is vezérelni lehet majd vele, azaz +2 szimultán végtaggal gyorsítható az információbevitel és vezérlés.
További infók a KMI weboldalán.

Keith McMillen Instruments SoftStep kontroller a lábnak
Cimke: