A Klein + Hummel 2 új subwoofer-t mutatott be, az O 810-est és az O 870-est. A subwoofer-ek pontosan beleillenek a Klein + Hummel termékvonalba és kiegészítik a már meglévő hangfalakat a surround monitoring területén. A subwoofer-ek használhatóak dedikált LFE csatorna megszólaltatására, vagy mélytartomány expanziót adhatnak a meglévő hangfalakhoz, így megnövelt SPL-t biztosítva a fő hangszórókhoz.

Klein + Hummel O 810 subwoofer
2 új Klein + Hummel subwoofer

A beépített 7.1 Channel High Definition Bass Manager kompatibilis minden formátummal (mono – 7.1), és Blu-ray és HD-DVD lehallgatáshoz tökéletes technológia. 8 analóg csatorna vagy egy opcionális 8 csatornás, 24 bit / 192kHz digitális bemeneti kártya biztosítja a stúdió kapcsolatokat. 4 módban használható LFE csatorna biztosítja a maximális kompatibilitást minden formátumban. Crossover-ek és akusztikai beállítások segítik a subwoofer-ek integrációját a meglévő lehallgató környezetbe. Beépített hangerőkontrollon keresztül lehetséges a központi helyről történő vezérlés. A subwoofer-ek legalacsonyabb frekvenciája 18Hz.

Az O 810 és O 870 zenéhez, broadcast és utómunka stúdiókba is használhatóak, felvételre, mix-re és master-re egyaránt. Fal mellé is állíthatóak/szerelhetőek, illetve falba is építhetőek. Bármilyen Klein + Hummel hangfalakkal szabadon társíthatóak.

A Klein + Hummel weboldalán további részletes infót találsz az O 810 és O 870 subwoofer-ekről.

Két új Klein + Hummel subwoofer
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.