K+H O 410A Sennheiser tulajdonban lévő Klein+Hummel az új O 410 midfield monitorral jelentkezik. Változatos csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre: analóg (elektronikus és transzformátoros leválasztással is) és opcionális 24bit/192kHz-es digitális (AES3, AES3id és SPDIF jeleket fogad). A bemeneten XLR és BNC csatlakozóformák találhatók, a kimeneten pedig egy darab BNC. Védőáramkörök felelnek a hosszú élettartamért, a hátlapon basszus/közép/magas trim potik segítenek a lehető legjobb beállításban a környezethez, plusz egy parametrikus EQ az alacsony frekvenciák további korrekciójához. 100, 120 és 230V-os üzemmódra képes, akár távolról is kapcsolható. Az előlapon a K+H logóba (pontosabban közvetlenül mellé) integrálva találhatók a védelem, digitális jelformátum és digitális jel státuszának kijelzői, ráadásul ezek fényereje állítható.
Árnyékolt 10″-es mély, 3″-es közép és 1″-es magas hangszórók lapulnak a dobozban, melyek 340, 160 és 180 Watt-os hibrid A-B osztályú erősítőkhöz csatlakoznak. Alacsony jelszint esetén az energiafelhasználás minimálisra csökken (zöld technológia). A specifikáció szerint 34Hz-ig képes lemenni, akár nagy hangerőn is tartósan. Jár vele egy előlap rács is ha nem szereted a hangszórók látványát vagy simán csak védeni akarod őket. Akár falba is szerelhető (egy opcionális panel ilyenkor az elektronikát a hátlapra vezeti ki)
Főképp nagyobb stúdiókba, lehallgató termekbe ajánlott és akár multichannel konfigurációban is használható. További infók, képek és technikai adatok a Klein+Hummel weboldalon.

Klein+Hummel O 410 midfield monitor
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.