A KRK Systems megjelentette a KRK10s 10″-es subwoofer-t. Az új design beleillik a Rokit G2 monitorok arculatába, és a megjelenés mellett technikai előnyökkel is jár: a Rokit és VXT szériához hasonlóan csökken az elhajlás.

A frissített elektronika egy földelés leválasztó kapcsolót biztosít, mely problémás földelés esetén használható, a bypass lábkapcsolóval pedig a subwoofer és a crossover kapcsolható ki/be könnyedén, és használatával a mix kapcsolható sztereó és 2.1/5.1 lehallgatás között. Az erősítő hőelvezető panelek jobb kialakításával kisebb torzítás érhető el nagy hangerő esetében, továbbá a KRK10s zajszintje is kisebb a megelőző modellénél.

A KRK10s subwoofer az RP10s modellt váltja le, ára 400 USD a tengerentúlon, további infók a KRK Systems weboldalán.

KRK: új KRK10s subwoofer
Cimke:         

4 thoughts on “KRK: új KRK10s subwoofer

 • 2008-08-19 at 08:31
  Permalink

  Nekem egy pár KRK Rokit 5-öm van. Mivel ez a legkisebb Rokit, ebből jönnek ki legkevésbé az ultra mély hangok, ezért kezdetektől fogva gondolkodom subwoofer-en. Szerintetek nem túl “erős” hozzá ez a modell? A Rokit 6 és 8-asokhoz is biztos ezt veszik, amik azért jóval nagyobbak. A subwoofer vajon kisebb hangerőnél is kiadja ugyanazokat a mély hangokat?

  Válasz
 • 2008-08-19 at 13:11
  Permalink

  Szerintem lépj kapcsolatba a KRK-val, és kérdezd meg tőlük egy email-ben, hogy milyen párosítás lenne ez így, ők biztos tudják a megoldást.

  Válasz
 • 2008-08-20 at 10:29
  Permalink

  Nyugodtan rákötheted. Ultra nagy szívás lenne ha csak üvöltés mellett adná ki “azokat a mély hangokat”.

  Válasz
 • 2008-08-21 at 12:21
  Permalink

  Természetesen rá lehet kötni, kérdés, hogy mennyire lesz “egyenletes” a hangkép – a túl sok vagy túl kevés basszus nagyon be tudja csapni a fület, illetve más lehallgatási környezetben csúnyán megborulhatnak az arányok.
  Minden esetben, amikor nem egymáshoz méretezett szettet illeszt össze az ember, érdemes átböngészni a teljesítményre vonatkozó útmutatásokat, illetve ha van lehetőség, kikérni a gyártó véleményét adott konfigurációról – ebből baj nem származhat, és sokszor hasznos dolgokat tud meg az ember a hangrendszerrel kapcsolatban.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük