A KRK Systems június végén tervezi a VXT stúdióhangfalak kereskedelmi forgalomba hozatalát. Az elsősorban projekt stúdiókba tervezett VXT szériát korábban már bejelentették (március 28.-án, egészen pontosan) de a végleges specifikációkat most tették közzé.
A VXT széria 3 modellből áll, ezek mindegyike kétutas, bi-amp tervezés, a KRK védjegyének számító citromsárga színű kevlár mélysugárzóval és selyem magassugárzóval.
A legkisebb a VXT4, 4″-es mélysugárzóval, 30W és 15W erősítőkkel szerelt a mély és magassugárzóhoz. Frekvenciaátvitele 56Hz – 22kHz közötti a specifikáció szerint. Kis helyre, mozgatható setup-okhoz ajánlott. A középső a VXT6, 6″-es mélysugárzóval, 60W és 30W erősítők a mély- és magassugárzókhoz. 49 Hz-ig megy le. A legnagyobb a VXT8, 8″-es mélysugárzóval, 120W és 60W erősítőkkel, 37 Hz-ig mászik le. A VXT6 és VXT8 ferrit mágneses magassugárzókkal szerelt, a VXT4 pedig neodímium mágnessel. A VXT6 és VXT8 beállítható a magas tartomány 1dB-es emelésére vagy vágására illetve rendelkeznek egy korrekciós beállítással ami a lehallgató helység fizikai jellemzőihez igazítja a mélyeket. Ez utóbbi 3 beállítása -3dB könyököt alkalmaz 40Hz, 48Hz és 62Hz-nél, így regulázva a mélyeket.
Mindhárom modell szimmetrikus XLR és TRS csatlakozókkal rendelkezik és az Omni Mount integrált felfüggesztési megoldással. Hangerőpotik, automatikus némítás funkció és kikapcsolható limiter teszi teljessé az összképet.
A magyar árakat nem tudjuk, az itthoni disztribútor, a Studio General oldalán még nem szerepelnek ezek a modellek. A nyugati árak alapján valahol 200e, 270e és 350e Ft körül várhatóak, de ezek nagyban függenek a tengerentúli szállítási volumenektől.

KRK VXT stúdióhangfal széria
Cimke:         

Egy gondolat a “KRK VXT stúdióhangfal széria” -hoz

Hozzászólások lezárva