Piacra kerültek a Lauten Audio új stúdiómikrofonjai: az Oceanus LT-381, a Clarion FC-357 és a Torch ST-221. A modellek kiegészítik egymást és a cég első modelljét, a Horizon csöves mikrofont.

Az Oceanus LT-381 újonnan tervezett csöves, duál diafragmás, nagymembrános kondenzátormikrofon, NOS (New Old Stock) katonai pentóda bemenettel, transzformátor nélküli trióda kimenettel, választható omni, vese és 8-as karakterisztikával. Elsősorban vokálok felvételéhez ajánlják. Ára 1600 USD.

A Clarion FC-357 egy duál diafragmás, nagymembrános multi-pattern kondenzátormikrofon, mely a klasszikus és modern FET hangzással rendelkezik. A osztályú elektronikai komponensek találhatók benne. Omni, vese és 8-as karakterisztika választható rajta, és egy 3 állású csillapító fokozat és gain kapcsoló. Ára 800 USD.

A Torch ST-221 egy kis fejjel rendelkező csöves mikrofon, melyet párban árulnak. Cserélhető vese és omni fejek járnak hozzá, NOS katonai csövek és prémium elektronika találhatók benne. Elsősorban hangszeres felvételekhez ajánlják, a csomagban 21 komponens és tartozék található. Ára 1500 USD.

További infók a Lauten Audio weboldalán.

3 új Lauten Audio mikrofon
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.