Májusban új szintetizátor érkezik, Rozzbox One V2 néven. Egyedi hanggal rendelkezik a kicsike a szintetizátorok telített piacán, érdemes lesz odafigyelni rá…
Rozzbox One V2 front
A Rozzbox 5 hang polifonikus, nem sok, de nem is kevés. 4 oszcillátorral rendelkezik, oszcillátorai digitálisak. Az oszcillátorok a standard Saw, Pulse (PWM), Triangle, Wave mellett 16 hullámformával rendelkeznek és patch-enként 2 hullámformát te magad rajzolhatsz meg, ezeket el is menti a patch-el együtt. A filter szekcióban 2 sorba kötött filter található, analóg és digitális, vagy a csöves verzióban 3: analóg, digitális és csöves, melyekből tetszés szerint lehet választani. Van 4 operátoros FM 7 algoritmussal, ring modulátor, zaj generátor, bit reducer és sample rate reducer (bitmélység csökkentés és mintavételezési frekvencia csökkentés, lo-fi és speciális effektekhez), digitális hard clipping, és modulációs mátrix. A “Hacker Mode” mesterséges aliasing-ot ad a hanghoz, a “Chaos Mode” a digitális szűrőt teszi instabillá és kiszámíthatatlanná.
Rozzbox One V2 back
Modulációs fronton 2 LFO, 2 ADSR burkológörbe, wave tracker, envelope follower és 4 szekvenszer áll rendelkezésre – mindegyik egyedileg is vezérelhető és paraméterezhető. Csatlakozó fronton MIDI I/O és 5 kimenet az 5 hangnak található rajta valamint bemenet külső audio jel számára. Kék színű grafikus LCD mutatja az értékeket és 56 poti, kapcsoló és csúszka kapott helyet rajta a vezérléshez.
Az MP3 demók nagyon bíztatóak, remek a hangja. Ára 1200 EUR, további infókért keresd fel az L.L. Electronics weboldalát.

Rozzbox One V2
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük