A Mackie 2 új kompakt, effektekkel ellátott és USB I/O-val rendelkező keverőpultot jelentetett meg ProFX8 és ProFX12 néven, kis és közepes igényű szórakozóhelyek és zenekarok számára.
A ProFX keverőpultok a Mackie mikrofon előfokaival szereltek és 16 effektet (reverb, kórus, delay) biztosítanak az új, integrált 32 bites RMFX (Running Man FX) effektprocesszor segítségével. Mindegyik channel strip tartalmaz 3 sávos aktív EQ-t (80Hz, 2.5kHz, 12kHz), 2 aux send-et, LED-es szintkijelzést és 60mm-es fader-t. 7 sávos sztereó grafikus EQ segít a fő kimeneten és az azon található monitorok beállításában, az USB I/O pedig lehetőséget ad a zene számítógépről történő lejátszására vagy a mix felvételére a hozzájuk csomagolt Tracktion 3 szoftverrel. Mindegyiken van fejhallgató kimenet, effekt némítás lehetséges lábkapcsolóval, és univerzális táppal ellátottak.
Mackie ProFX8 kompakt USB mixer
A ProFX8 4 mikrofon/vonal csatornát nyújt, ezek közül 2-n sztereó vonalbemenet található. Mindegyik mikrofon előfokos csatornán 100Hz-es mélyvágó szűrő található és egy szintbeállítást segítő LED kijelző. Van még egy dedikált sztereó vonalszintű csatorna (ezzel együtt 3 a sztereó vonalbemenetek száma) és egy további sztereó return is. Van rajta még egy DI bemenet gitárok számára, szóló előadóknak, kis zenekaroknak és színpadi submix-nek ajánlják.

 

Mackie ProFX12 kompakt USB mixer
A ProFX12 6 mikrofon előfokot ad, és a sztereó return-el együtt 5 sztereó vonalbemenetet. Mindegyik mikrofon előfokos csatorna 100Hz-es mélyvágó szűrőt, szintbeállítást segítő LED kijelzőt ad és van egy DI bemenet is. Kisebb szórakozóhelyeknek, közepes igényű zenekaroknak ajánlják.
A ProFX mixer-ek 2008 végén kerülnek Európában forgalomba, a ProFX8 ára 300 USD, a ProFX12 ára 360 USD körül várható. További infók, képek a Mackie weboldalán.

2 új Mackie ProFX mixer
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.