A DrMS térprocesszor plugin egy új látásmódot képvisel a sztereó audió manipulációban. Alapja a Mid/Side processzálás, de a DrMS a sztereó jelet 4 részre bontja a normál esetben alkalmazott 2-vel szemben, és ezáltal új vezérlési lehetőségeket biztosít: zoom-olhatsz a hangban, precízen állíthatod a mélységet és a tér szélességét, ezek kombinációit variálhatod, stb.

A 4 rész mindegyike rendelkezik egy rezonáns high pass szűrővel, hogy a mély tartományt tisztíthasd, és egy magasak csillapítására szolgáló EQ-val, plusz sample alapú delay-el, hogy az egyes szekciókat egymáshoz képest eltolhasd. Mix, mastering és audio post alkalmazásokra is használható. Mid/Side kódolás és dekódolás, sztereó tér és mélység manipuláció, mono kompatibilitás biztosítása – minden megoldható a DrMS segítségével. Az eredeti és processzált jel közötti A/B összehasonlításokban egy autogain komponens biztosítja a megegyező kimeneti hangerőt.

A DrMS PC-n és Mac-en VST, AU és RTAS plugin formátumokban elérhető, ára 25 EUR + ÁFA. További infók és letölthető demó verzió a Mathew Lane weboldalon.

Mathew Lane.com DrMS térprocesszor plugin
Cimke:                             

Egy gondolat a “Mathew Lane.com DrMS térprocesszor plugin” -hoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.