A PSP Rhythm egy nagyon korrekt audió szekvenszer Sony PSP-re (PlayStation Portable), mely szabad kezet ad a zeneszerkesztésben. A hangokat ritmikus és melodikus pattern-ekbe szervezheted, majd a pattern-eket dalokká állíthatod össze és exportálhatod a dalokat. Max. 16 hangot kezel szimultán, részletes szerkesztési lehetőségekkel 64 patternn-ben. Az eredményt CD minőségű WAV fájlba mentheted.


A PSP Rhythm lelke egy hangminta alapú audio engine, mely lehetőséget ad a hangminták vágására, a hangmagasság módosítására, time-strech műveletekre és effektekre. A grafikus kezelőfelület a maximális hatékonyságra kihegyezett, 4 pattern nézetet használhatsz (Pattern: pattern információk, Track: egyes hangok hangmagassághoz kapcsolódó információi, Wave: hangminta adatok, Effektek: az alkalmazott effektek), és 1 song nézetet, melyben minden kapcsolódó információ megjelenik. Minden nézet hasonló vezérlő és adatbeviteli lehetőségekkel rendelkezik.

A PSP Rhythm alaptétele, hogy a zenéléshez a lehető legegyszerűbb és előzetes ismereteket szinte egyáltalán nem igénylő módon segíti a felhasználókat. Ráadásul ingyenes, és még az iPhone-os zenei alkalmazásoknak is komoly konkurenciát jelent, érdemes kipróbálni – meglátod, hogy ezután már nem is lesznek olyan érdekesek a különféle autós, ügyességi és egyéb PSP játékok.

További infók, demók, dokumentáció és ingyenes letöltés a PSP Rhythm weboldalán.

PSP Rhythm audio szekvenszer
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük