KeyRig 25 kontroller/szoftver csomagot jelentett be az M-Audio a korábban meghírdetett KeyRig 49 csomag mellett. Mindkét csomag egy kontroller billentyűzetet és az M-Audio Key Rig szoftvert (csak PC-re) tartalmazza. A KeyRig 25 csomagban található kontroller akár a hátizsákodba is belefér a laptop mellé, 25 félig súlyozott billentyűvel rendelkezik és 8 kiosztható MIDI potival és nyomógombbal. A KeyRig 49 kontrollere egy komolyabb súlyozású 49 billentyűs modell. Mindkét kontrolleren pitch bend és modulációs hajlítókerék, egy szabadon kiosztható hangerő csúszka, oktáv +/- gombok és sustain pedál bemenet található. Természetesen a laptop USB port-járól kapják a szükséges tápot és nincs semmilyen driver install – az operációs rendszer alapból kezeli őket (PC és Mac).
A Key Rig szoftver moduljai: SP-1 Stage Piano, MS-2 Polyphonic Synthesizer, MB-3 Tone Wheel Organ és GM-4 General MIDI Module. A master szekció segítségével lehet a routing-ot, split, layer és mix beállításokat vezérelni. A master rész tartalmaz egy effekt szekciót is ha az egyes modulok effektjei nem lennének elegek.
A KeyRig 25 kontroller az Oxygen 8, a KeyRig 49 a Keystation 49 design-on alapul. Mindkét csomag azonnal kapható, 130$-os áron (MSRP).

M-Audio KeyRig 25 és KeyRig 49
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.