A Mojave Audio-t David Royer alapította, őt ugye senkinek nem kell bemutatni? A világhírű Royer ribbon mikrofonok magukért beszélnek… Legújabb MA-201fet kardioid nagymembrános kondenzátor mikrofonjuk David több mint 20 éves tapasztalatára épül, és ideális választás lehet vokálok és beszéd felvételére, mind stúdió, mind broadcast környezetben, akusztikus hangszerek felvételére, fúvósokhoz és kórusokhoz, de megállja a helyét lábdobok, basszuserősítők felvételénél és overhead-ként sem kell szégyenkeznie. Vagyis mindenre alkalmazható, igen, nagyzenekari felvételekhez is.

FET áramkör biztosítja a telt, meleg hangzást egy Jensen transzformátorral kombinálva. 3 mikron vastag, 1″ átmérőjű arannyal bevont fejjel rendelkezik a mikrofon, 20Hz – 20kHz ± 3.0 dB frekvenciaválasszal, -39dB érzékenységgel, a torzítási mutató kisebb mint 1% 120dB SPL mellett és kisebb mint 3% 134dB SPL értéknél. A mikrofon standard +48V fantomtáppal működik.

Ára sem vészes, 695 USD-t kérnek érte a tengerentúlon, szeptember 1-től lesz kapható, további infók és részletes specifikációk a Mojave Audio weboldalán.

Mojave Audio MA-201fet kondenzátor mikrofon
Cimke: