A Molten Voltage Toggle pedál lehetőséget nyújt dinamikus és programozott csatorna váltásra, ezzel különböző jelutakat választhatsz, különböző effekteket használhatsz. A váltáshoz tap tempó kontroll vagy jel intenzitás szolgál. A Toggle teljesen analóg audio jelúttal és duál CMOS digitális mikrokontrollerekkel rendelkezik, true bypass A/B routing pedál.
Molten Voltage Toggle dinamikus/programozható A/B kapcsoló pedál
Tap módok:

  • TapSwing – A és B csatorna között vált a tap kapcsolóval megadott sebességen. Kétszeri tap megadás stabil tempót eredményez a váltások között, háromszori megnyomás pedig lehetőséget ad swing-re!
  • TapTwo, TapTriplet, TapFour – tempó x2 / x3 / x4

Strum módok:

  • StrumTrigger – jel intenzitás alapú csatorna váltás – erős jelnél csatorna váltás, gyenge jelnél nincs váltás: az A az elsődleges, ez hallatszik kis hangerejű játéknál, hangos játéknál a B-re vált, a Tap/Channel kapcsoló cseréli az elődleges/másodlagos csatornát
  • StrumLatch – minden intenzív jelnél csatornaváltás történik, konstans halk vagy hangos játék esetén tartja a csatornát, a Tap/Channel kapcsoló manuálisan váltja a csatornákat

A Toggle rendelkezik egy külső trigger bemenettel is, melyen keresztül külső jelforrás vezérelheti a kapcsolást. Ez felülbírálja a bemeneti jel csatornaváltó jellemzőit, de az audio jelfolyamtól teljesen elkülönített. Mind a külső trigger, mind a hangszer jelszintje állítható egy gain potival, mely nem befolyásolja az audio jelet. Mindkét csatorna egyedi hangerő kontrollal rendelkezik.
A Toggle 6 db. AA elemről működik, vagy 9-25V DC tápról. Az elemek és táp nincsenek benne az árban, ami 295 USD MSRP. További infók a Molten Voltage weboldalán.

Molten Voltage Toggle dinamikus/programozható A/B routing pedál
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük