Hamarosan új DSP modulokkal jelentkezik a Symbolic Sound. A Pacarana és Paca névre keresztelt modulok kisebbek lesznek a Capybara-320 modulnál, de mégis nagyobb erőforrást nyújtanak a zenei számításokhoz a Kyma sound design rendszerben. Mindkét eszköz Firewire 800 kapcsolaton keresztül csatlakozik a számítógéphez (ha szükséges, FW800 – FW400 átalakító kábelt lehet használni) és külső Firewire vagy USB audio interfészeket használnak vagy a Capybara-320 konvertereit a Flame Firewire interfészen keresztül. A Kyma X használatában semmilyen változást nem okoznak.
A Pacarana egy maximálisra bővített Capybara-320 DSP kapacitásának 150%-át nyújtja kevesebb mint féláron. A belépő szintű Paca 500 dollárral kerül kevesebbe, mint egy alap Capybara-320, de 5x DSP kapacitással rendelkezik. Az új modulok kis méretűek és nem igényelnek bővítőkártyákat. Könnyebb színpadon használni azokat, turnékhoz, vagy mobil setup-okhoz is használhatók.
A Symbolic Sound előrendeléseket már felvesz az új modulokra, melyek várhatóan december 1-én kerülnek forgalomba. Előrendelés esetén addig nem emelnek le a számláról pénzt, amíg a csomag szállításra nem kerül. A cikk írásakor még nincs bővebb információ a Symbolic Sound weboldalán.

Symbolic Sound Pacarana és Paca
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük