A Moog Music frissítette a Voyager és Litle Phatty szintetizátorok operációs rendszerét.
Az új 3.4-es Voyager OS kibővített lokális kontroll lehetőségekkel rendelkezik, új érintőfelület funkciókkal és finomabb poti felbontással. A Little Phatty Stage Edition arpeggiator-t kapott a Stage II-ben, és az LFO és arpeggiator rate az új tap tempo és MIDI szinkron funkcionalitással állítható, plusz egy rakás új preset is megtalálható a csomagban – most ennek a korábbi modellel rendelkezők is örülhetnek.
Kétféle upgrade elérhető a szintetizátorokhoz:
A Voyager-hez egy ingyenes (a 3.0 verzióktól felfele) szoftverfrissítés letölthető. A régebbi modellekkel (2.5 vagy régebbi, a 2005 augusztus előtt készült darabok) rendelkező tulajoknak egy hardveres upgrade elérhető, mely a 128 bankos preset memóriát 896 (= 7 x 128) helyre bővíti, ennek költsége a helyszíni vagy gyári beavatkozástól függően eltérő. A hardveres upgrade a 3.4-es OS verzió minden képességét biztosítja a régebbi modellek számára.
A Little Phatty esetében ingyenes szoftverfrissítés tölthető le a Stage Edition részére, és ha a Stage Edition tulajok a Stage II USB MIDI funkcionalitását is szeretnék megkapni, akkor egy hardveres upgrade áll rendelkezésükre, helyszíni vagy gyári beavatkozással, ennek megfelelő eltérő árakkal.
További infók a Moog Music weboldalán.

Moog Voyager és Little Phatty OS upgrade
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük