A Puremagnetik 2 új Mikropak-et hozott ki: az AmpPak erősítő és hangszóró effekteket tartalmaz, a Model-C pedig a klasszikus Hohner Clavinet hangmintáit tartalmazza.

AmpPak:
Az AmpPak Ableton Live 7-hez készült, 17 erősítő és hangszóró effektet tartalmaz, melyeket minden helyzetben használhatsz. Minden benne található rack egy adott hangzást valósít meg, a túlvezérelt metáltól a glitch hangzásig, amire csak szükség lehet. Az AmpPak integrálódik a Live 7-be és a Live Rack funkcióját alaposan kihasználja minden szempontból.

Model-C:
A Model-C ez electric piano vonalat erősíti, Hohner Clavinet hangmintákat tartalmaz. Multi-sampling technikával készült, multi-pickup szelekciós lehetőséggel, továbbá mechanikus zajok is találhatóak benne a hihetőségért. Az Ableton Live verzió kezelőfelülete minden fontos részletet tartalmaz, a Native Instruments Kontakt verzió a KSP engine-t használja. Megtalálható benne még 50 loop profi zenészek által feljátszva, minden loop Live Clip, Apple Loops és Kontakt formátumban is rendelkezésre áll.

Tovább infók a Puremagnetik weboldalán.

Puremagnetik klavinet hangminták és erősítő effektek
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.