Ígértem korábban, hogy amint lesz tuti infó az SSL új keverőjéről megosztom azt veletek. Ez most van…

Matrix az SSL első project stúdiók számára fejlesztett keverője. A Matrix egy kisméretű 16 csatornás, 40 bemenetes analóg mixer, kombinálva egy 16 fader-es DAW kontrollerrel. Felvételre és mix-re egyaránt alkalmas, elsősorban DAW környezetben való használatra tervezett.

Integrált router bitosítja benne a DAW-okban megszokott plugin menedzsmenthez hasonló analóg jelfeldolgozást, megspórolva ezzel a külső eszközök extra bekötéseit/plit-jeit. Beépített Total Recall áll rendelkezésre max. 6 SSL X-Rack modulhoz a további erőforrásokhoz és processzekhez. A 40 SuperAnalogue bemenet a 16 duál csatornán keresztül akár 32 egyedi bemeneti jel felvételét biztosítja, foldback képességgel. 6 aux busz található rajta, plusz analóg routing mátrix. 17 motoros fader, multi-layer architektúrában vezérelheti a DAW-okat Ethernet kapcsolaton keresztül (TCP/IP protokoll).

A SuperAnalogue router teljesen szimmetrikus és reset-elhető a send/return jelek és külső eszközök gyors és kényelmes kezeléséhez, valamint a channel strip-ek insert pontjainak a processz láncba iktatásához. Külső patchbay felejtve…

A monitor kimenet szeparált a fejhallgatók és a felvétel számára. 5 további sztereó monitor bemenet áll rendelkezésre belső keverési lehetőséggel a bemenetek csoportokba szervezhető monitorozásához. AES/EBU és optikai digitális I/O is rendelkezésre áll bemeneti fronton, SSL AD/DA konverzióval.

Az SSL X-Rack I/O modulok kezeléséhez a Duality eszközöknél megismert saját Logictivity-t használja, Total Recall képességgel. A hozzá járó SSL Matrix Studio Browser alkalmazással lehetséges a Total Recall setup-ok kezelése, vezérli a router-t is, és konfigurálja a DAW kontrollt. Az alkalmazás futhat a DAW-ot is futtató számítógépen vagy egy teljesen különálló PC/Mac környezetben.

Részletek:

  • SSL SuperAnalogue mixer (40 bemenet, 6 aux busz, 4 sztereó return) és sztereó mix busz router
  • integrált, számítógépvezérelt routing mátrix Total Recall-al és max. 6 X-Rack modul támogatással
  • 16 motoros fader, multi-layer DAW kontrollhoz, TCP/IP Ethernet kapcsolat + 1 további motorizált “Focus” fader a DAW/mixer szimultán vezérléséhez
  • együttműködik a Duende Firewire eszközökkel
  • optikai és koaxiális digitális I/O, SSL AD/DA konverzióval

További infók a Solid State Logic weboldalán.

SSL Matrix mixer / DAW kontroller
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.