Kifejezetten tetszik az angol Stretch Audio-tól a zenei analízishez, transzkripcióhoz/átíráshoz, vagy hallástréninghez készült Soundstretcher.
Stretch Audio Soundstretcher zenei analízishez és transzkripcióhoz
A Soundstretcher egy kompakt audio sampler, 5 perc felvételi idővel. CD/MP3 player és mikrofon/pickup felvételi lehetőségek, bemeneti gain szabályzással. Line In/Out, füles, Mic In csatlakozások találhatók rajta, mindegyik 3.5mm jack. A lejátszási sebesség variálható, a hangmagasság változtatása nélkül, az eredeti tempó 1/8-a a maximális lassítás.
A kijelző aranyos: egy billentyűzet grafika felett helyezkednek el a LED-ek, ami azonnali vizuális visszajelzést nyújt. 8 oktávos tartományban egyszerre 3 oktáv terjedelemben mutatja a hangmagasságot. Van egy bandpass filter is, ami segít izolálni a keresett hangszereket, szóló instrumenteket. Van cycle start/stop marker. A beépített memória megtartja az anyagot kikapcsolás után is.
Oktatásban nagy segítség lehet, az ára 150 GBP (ÁFÁ-val együtt!) ere jön még a néhány fontnyi postaköltség. További infók a Stretch Audio weboldalán. Kéne?

Stretch Audio Soundstretcher – zenei analízishez és átíráshoz
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.