A TC Electronic bejelentése alapján kapható a Nova System minden-egyben padlóeffekt, mely analóg torzítót és overdrive-ot kombinál digitális effektekkel és kontrollal. Az effektek a G-System-ből származnak, és a pedál az egyszerű kezelhetőséget kombinálja a kompromisszumoktól mentes hangzással.

Ami egyedivé teszi a Nova System-et, az a Nova Drive Technology, egy olyan overdrive és torzító áramkör, mely teljesen analóg jelúttal és digitális kontrollal rendelkezik. Az analóg áramkör teljesen szeparált a digitális effektektől. A digitális kontrollnak köszönhetően minden paraméter vezérelhető, tárolható és visszatölthető, akárcsak a digitális effektek esetén, és egy expression pedál csatlakoztatásával a torzítás mértéke valós időben is vezérelhető.

A Nova System-ben 8 effekt található, melyek a G-System-ből származnak: drive, kompresszor, EQ, zajzár, moduláció, pitch, delay és reverb. Minden paraméter programozható és 60 memóriahely áll rendelkezésre a konfigurációk mentéséhez a 30 gyári preset mellett. Az overdive a klasszikus csöves hangzást emulálja, a torzító egy vastag, agresszív modell, teljes testtel és sima, kompresszált szóló hangzással – a tonális karaktere a csöves eszközökéhez hasonlatos. A gitár hangerejének variálásával félig tiszta akkordoktól a teljes torzításig minden hangszín kinyerhető belőle. Nagyimpedanciájú és szimmetrikus vonalszintű bementettel és szimmetrikus vonalszintű kimenetekkel rendelkezik.

További információk a TC Electronic weboldalán.

Kapható a TC Electronic Nova System
Cimke:             

Egy gondolat a “Kapható a TC Electronic Nova System” -hoz

  • 2008-03-31 at 07:40
    Permalink

    ‘zigen, szeretem az analóg cumókat pláne így h beépítve mellé szeparáltam müxik a küttyöghetőség 😛 , szal hallomást (biztos) jol szol az ötlet, de ez a vid hozzá borzalom.. 😀

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.