A TC Electronic bejelentette a TapFactory delay/reverb PowerCore plugin-t, mely multi-tap delay és reverb effektek kombinációját nyújtja. A bónusz LE plugin több egyedét is lehetséges futtatni a PowerCore DSP rendszereken és ez támogatja a kiöregedett PowerCore vasakat is.

A Tap Factory elsősorban delay plugin, szokatlan funkciókkal felvértezve. A hangzás nem klasszikus vintage delay/reverb eszközök felé mutat, hanem a kreatív manipulációkban érdekeltek számára lesz a legizgalmasabb. A TC legendás delay és reverb algoritmusai találhatók az intuitív kezelőfelület mögött, 24 tap és több mint 150 állítható paraméter által vezérelve. Az egyes paraméterek csoportokba szervezettek a jobb áttekinthetőség érdekében.


9 másodperc delay idővel gazdálkodhatunk, a tap tempo 3 módban állítható, és található benne egy tap pad is, amelyen a tempót vagy ritmusokat lehet beütni. A paraméterek kézzel is rajzolhatóak (ahol ennek értelme van), a beállítások randomizálhatóak és van némító gomb a visszacsatolások miatt esetlegesen instabillá vált működés megakadályozására. A szokásos AU, VST, RTAS plugin formátumok állnak rendelkezésre a szekvenszerekben PC-n és Mac-en.

További infók és audio demók a TC Electronic weboldalán.

TC Electronic Tap Factory delay/reverb plugin
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.