Az M13 a Line 6-től a különféle effektpedálok emulációját adja egy eszközben. Megtalálhatóak benne a klasszikus effektek, egy teljeskörű looper és teljesen fémházas, strapabíró kivitel a turnézás és taposás elviseléséhez. Nincsenek komplikált menük vagy preset-ek, csak egyszerűség és nagyszerű hang.

Line 6 M13 Stompbox Modeler

75 klasszikus stompbox effekt található benne: torzítók, reverb-ek, delay-ek és további effektek. Egyszerre 4 effekt szimultán használata lehetséges, amelyek lehetnek különböző típusok vagy ugyanaz az effekt. Minden stompbox modell dedikált potikkal rendelkezik a könnyű szerkesztéshez.
A benne található looper max. 28 másodperc hosszú anyagot képes ismételni, dedikált lábkapcsolókkal rendelkezik a play/stop, half-speed, reverse, undo funkciókhoz. A fém lábkacsolókat nem kell félteni – nyugodtan ráugorhatsz a Martens-eddel, nem lesz bajuk.
Összesen 12 lábkapcsoló található rajta. Különféle setup-ok és scene-ek létrehozása lehetséges, instant recall funkcióval a betöltésekhez. 12 programhely áll rendelkezésre a scene-ek mentéséhez, melyek MIDI-n keresztül a számítógépre is menthetők. Ráadás a beépített kromatikus hangoló.

Bemenetek és kimenetek:

 • 1/4″ mono vagy sztereó bemenetek
 • 1/4″ mono vagy sztereó kimenetek
 • 1/4″ sztereó kiosztható send/return kimenet/bemenet
 • 2 expression pedál bemenet
 • MIDI bemenet és kimenet
 • true bypass design

További infók a Line 6 weboldalán.

Line 6 M13 Stompbox Modeler multieffekt pedál
Cimke:                                     

Egy gondolat a “Line 6 M13 Stompbox Modeler multieffekt pedál” -hoz

 • 2008-04-08 at 22:33
  Permalink

  ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá…..kéééne nagyon.
  intelligens, de egyszerű. szép, strapabíró. augusztusban jelenik meg és 500$ lesz amcsiba, vagyis 100 ropi kb Mo-n. ha a magyar jellemzőket vesszük még occsó is a 100.
  sok pénz.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.