A Yamaha Tyros3 mindent ígér amit egy arranger workstation-től elvár az ember: Super Articulation 2 hangkeltés, minőségi billentyűzet, nagyfelbontású VGA képernyő, hatalmas hangkészlet és az élő előadást segítő kezelőfelület.
Yamaha Tyros3
A Super Articulation 2 engine a Yamaha eddig készített legkomolyabb hangszeres hangszíneit nyújtja, mellyel a finom részletek is teljes körűen kontrollálhatók, az egyéni előadásmódhoz igazodva. A Super Articulation 2 hangok mellett a Motif szintetizátor család hangjai kerültek a Tyros3-ba és egy élethű gitár hangszín modellező algoritmus. A Super Articulation 2 az Articulation Element Modeling technológián alapul, és élethű legato és staccato, vibrato, pitch bend és glissando valósítható meg vele. A gitár esetében tompított húrok, slide-ok, bund hangok és harmonikusok állnak rendelkezésre. A fúvós hangszerek esetében élethű levegővétel és egyéb szélzajok valósíthatók meg, mellyel valódi élő játék érzetét nyújtja.
A Tyros3 majd minden elemét átdolgozták, a hangszínektől a kezelőfelület elrendezéséig, és 7.5″ színes nagy látószögű VGA kijelző került bele. A Yamaha az egyetlen gyártó, mely akusztikus zongorák mellett elektronikus billentyűs hangszereket is gyárt: ennek megfelelően minőségi hangszíneket nyújt: orgona hangok rotary speaker-rel, új 3 layer-es zongora a CVP Clavinova digitális zongorák alapján, ráadásul a Tyros3 képes nyitott/csukott fedelű akusztikus zongora hangjának a reprodukciójára.
450 zenei stílus áll rendelkezésre autentikus kísérettel. Egy gombnyomásra komplett arrangemnet-ek hívhatók elő a megfelelő hangszínekkel és effektekkel. Szintén egy gombnyomásra hívhatók elő az elmentett kedvencek is. A zenei rendezés és hangszerelés egy 16 sávos szekvenszer segítségével oldható meg. A számítógépes csatlakozás az előlapi USB port-on keresztül működik, a Tyros3 3.2MB belső flash memóriával rendelkezik. A LAN port a Yamaha online zenei portáljaihoz való csatlakozást segíti, melyeken keresztül különféle stílusok, hangszerek, dalkönyvek, szoftverek és frissítések tölthetők le.
További infók és részletes specifikáció a Yamaha weboldalán.

Yamaha Tyros3 arranger workstation
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.