A Bias megjelentette az iProRecorder alkalmazást iPhone/iPod Touch-ra, mely mobil felvevőt varázsol a telefonból/lejátszóból.
Bias iProRecorder Iphone/iPod Touch felvevő alkalmazásA multitouch érintőképernyőn keresztül felvételek indíthatóak, szüneteltethetőek és fűzhetőek össze egy érintéssel. A körkörös kezelőfelület egy számlálót, eltelt/rendelkezésre álló felvételi időt és egyéb fontos adatokat mutat. A különféle helyzetekben álló iPhone-on a kezelőszervek mindig a döntésnek megfelelően forognak a képernyőn, így mindig ugyanabban a pozícióban találhatóak. A felvételek tömörítetlenek és 3 minőségi beállítás lehetséges (16 bit 44.1kHz, 22kHz, 11kHz), max. 13 óra/GB felvételi időt nyújtva. Van felvételi idő hossz beállítás, valamint opcionális 3 másodperces visszaszámlálás a fevétel kezdetéig. Az iPhone GPS-ét és kameráját is használja: ezzel geotagging információ és fotók készíthetők, melyekkel a felvételek kategorizálhatók és rendezhetők.
A körkörös kezelőfelületen a hosszú fájlok is pontosan navigálhatóak, előre/vissza tekerhetőek és normál/fordított irányú lejátszás is rendelkezésre áll. A felvételi/lejátszási jelszinteket pontos szintkijelző mutatja. A felvételek visszajátszhatók normál (1x), dupla (2x) és félsebességgel (1/2x) is, ami megkönnyíti az átírásokat. Állítható a hangerő is, hogy a leghalkabb részek is érthetőek legyenek.
A felvételek elküldhetők email-ben, átküldhetők PC/Mac-re Bonjour kapcsolaton keresztül, vagy direkt szerkeszthetők a Peak Pro 6 editorban.
Az iProRecorder ára 0.99 USD, további infók és részletes funkciólista az iProRecorder weboldalon.

Bias iProRecorder iPhone/iPod Touch-hoz
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.