Az Access bemutatja a NAMM-on az Atomizer-t, mely egy realtime slice & dice megoldás audióra, MIDI billentyűzet segítségével. Aphex Twin, Squarepusher és a hasonló stílusokban mozgó zenészek által meghonosított zörejalapú zenéket tudsz vele készíteni, effektezhetsz vadul és ha meggondolnád magad, később szabadon változtathatsz a kompozíción.
Az Atomizer tempóhoz szinkronizáltan működik, és a promó alapján akár valós időben is lehet majd használni (pl. egy énekhang darabolása, majd visszajátszása élőben). Maga a darabolási folyamat felvehető a szekvenszerbe, később editálható a dal többi részével egyetemben. Valós idejű remix is megoldható lesz, a modwheel-t crossfader-ként használva, a pitch bend kerék pedig kb. 4 oktávon keresztül állíthatja a hangmagasságot. Lesz benne rengeteg effekt még, szintén valós idejű használatra kihegyezve.
Ami a legjobb az egészben: az Atomizer szoftverfrissítés keretében ingyenes lesz minden Virus TI tulajdonos számára. A cikk írásakor nincs még infó az Access Music weboldalán, de a NAMM hivatalos megnyitója után biztosan felkerülnek a specifikációk és audio demók.

Atomizer – nyomul az Access
Cimke:                         

Egy gondolat a “Atomizer – nyomul az Access” -hoz

  • 2008-01-29 at 15:30
    Permalink

    wazze…. hiszen ez döbbeneteees!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.