Az Access és a Waldorf múltja elég szorosan összefonódott a múltban, kezdve attól, hogy az első Virus A hardver design-jában és gyártásában segített a Waldorf, a közös helyen való munkáig (a kastély Schloss Arenthal szélén). Miután a Waldorf becsődölt, az Access egyedül folytatta a menetelést a Virus TI-al (volt Waldorf-os munkatárs is segítette őket ebben, pl. a wavetable implementációval). Később feltámadt a Waldorf, piacra dobták a Blofeld-et, de úgy látszik az Access közelről figyelemmel kísérte a Waldorf megújulását, és megirigyelte a koncepciót.
Access Virus TI Snow
Az Access Virus TI Snow nem más, mint a Virus TI engine, kis méretre összepréselve, billentyűzet nélkül, USB, MIDI és audió csatlakozásokkal a világ felé. Az igazság kedvéért el kell mondani róla, hogy tisztességesebben felszerelték mint a Blofeld-et, mindenből egy kicsit több van benne, ha kilóra nézzük – viszont a hangja akkor is csak egy Virus TI-é marad (mint ahogy a Blofeld sem szakadt messzire a microQ-tól). A polifónia 10-től 50-ig változik, adott patch(ek) bonyolultságától függően (dinamikus DSP erőforrás kezelés), és 4 part multitimbrális. TI módban a megszokott plugin felületen keresztül vezérelhető, akárcsak a nagy testvér.
Januárban érkezik, részletek, további képek és technikai infók az Access weboldalán (aki ismeri a Virus TI-t, annak semmi új nem lesz a nap alatt).

Access Virus TI Snow
Cimke:                     

Egy gondolat a “Access Virus TI Snow” -hoz

  • 2008-01-25 at 09:57
    Permalink

    .ja. a hangja akkor is ‘csak’ egy Virus TI-é marad – huhh, megnyugodtam.. :)))
    (Egyetlen nyugtalanító van benne: 1100 Euroba fáj.)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük