A TV-B-Gone egy alapvetően nagyszerű ötlet arra, hogyan tegyük mindennapjainkat csendesebbé, nyugodtabbá. A mindenhonnan ránk kiabáló TV képernyőket képes „elnémítani”, azaz szimplán kikapcsolni a képet. Ez jó dolog is lehet, de ahogy a Gizmodo használta a CES-en, az a másik véglet. Pusztán szórakozásból ahol csak tudták, prezentáció közben kapcsolták ki a TV-ket, evvel megizzasztva az előadókat, és szívatva a közönséget is. Parasztság, nem vitás, és egyáltalán nem vicces. Jó, a haverokkal filmnézés közben vicces, de nem az, miközben a közönség értelmezni próbálja az előadó beszéde alapján amit lát.

A Gizmodo team újságíráshoz méltatlan csínytevését még ráadásul be is vallja, és bár szánom-bánom próbálták magyarázni a történteket, nekem inkább tűnik mellveregetésnek: lám, mi ilyenre is képesek vagyunk. Etikátlan húzás olyanokkal szórakozni, akik valószínüleg több időt fektettek egy jó prezentáció előkészítésébe és levezénylésébe, mint amennyi figyelmet az egész Gizmodo team összesen fordított a CES-re.

Gizmodo a CES-en: ezt így nem kéne
Cimke:                                 

Egy gondolat a “Gizmodo a CES-en: ezt így nem kéne” -hoz

  • 2008-01-14 at 18:07
    Permalink

    Vizuáltechnikával foglalkozom különféle rendezvényeken.Emiatt ártatlanul biztos sok technikust „seggbe rúgtak”.Parasztság…

Hozzászólások lezárva