Ezt is megértük… 1001 feliratkozás 2007 november 17.-e óta! Köszönjük minden hűséges olvasónknak és főképp a hozzászólóknak, a zenészeknek és DJ-knek, videósoknak és a VJ-knek, a csendesen háttérben olvasgatókkal együtt. Reméljük hogy minden nap szolgálhatunk valami újjal nektek amivel egy kicsit jobbá tehetjük a világot.

Az 1001 éjszaka meséi

p.s. A feliratkozások számlálását korábban nem vezettük – butaság volt. A november 17.-i aktiválás előtt 3 hétig gyűjtöttük az adatokat, és amikor átléptük az 500 feliratkozást, akkor jelenítettük meg a számlálót. Google statisztikák szerint a számlálás bevezetéséig (IP cím alapján) 2571 egyedi RSS lekérés érkezett az oldal elindulása óta – természetesen ez a szám már nem jelenik/jelent meg a saját statisztikáinkban. A saját számlálásra való áttéréskor megváltoztattuk a módszert is – csak olyan feliratkozást veszünk érvényesnek, mely 30 napnál nem régebbi és a többszörös lekéréseket természetesen nem számoljuk. Ezzel együtt az adsr.hu Magyarország legnépszerűbb audio/video/multimédia technikával és elmélettel foglalkozó weboldala, napi több ezer RSS és oldallekéréssel. Abban hogy ezt elértük nektek, az olvasóknak a legfontosabb részetek van és igyekszünk fenntartani az oldalainkon megszokott minőséget, az egységes arculatot, a kényelmes böngészést és támogatunk minden modern és legacy technológiát – az oldalaink ugyanolyan kényelmesen használhatók pl. a szöveges Lynx böngészővel vagy az egzotikus fajtákkal, mint a népszerű IE, Firefox, Opera és Safari négyes bármelyikével.

Tipp: Tudtad, hogy WAP-on keresztül is elérhetőek vagyunk? Igazából a kezdetektől működik WAP-os oldalunk, melyen sallangoktól mentesen, képek nélkül, pusztán szöveges tartalmakat böngészhetsz – villámgyorsan. A WAP-os oldal elérése: adsr.hu/wp-wap.php. Sőt – a bennünket modern mobil eszközökkel olvasók felismert eszközeit automatikusan lekezeljük és számukra optimalizált oldalakat küldünk.

Még két hírt kell közölnünk veletek:

  • A korábban beígért hozzáadott szolgáltatások fejlesztése pár héten belül lezárul. Túl sok munkánk volt, és túl sokat akartunk egyszerre: úgy döntöttünk, hogy szépen sorban elindítjuk az egyes szolgáltatásokat, ahelyett, hogy egyszerre zúdítanánk mindent a nyakatokba. Persze úgy jobb és szebb lett volna, de ez sem fog csalódást okozni, megígérjük…
  • Pár napja készültünk nektek egy promócióval, ahol az 1000. feliratkozót jutalmaztuk volna ingyen stúdióidővel, mix + master-rel, ajándék adsr.hu pólóval + 1 kívánság teljesítésével, amúgy Tibi bácsi módra. A promóciónak tegnap éjjel/ma reggel kellett volna megjelennie, még épp időben az 1000. feliratkozás előtt, csak… csak… a backend rendszer, amelyik regisztrálta volna az 1000. feliratkozást, megmakacsolta magát és a sok meló miatt nem bírtuk idővel a rendreutasítását. Sajnáljuk… viszont kárpótlásként megígérjük, hogy a következő “szép szám” meg fogja kapni a promóciót és nem kell sokat várnotok erre.
Az 1001 éjszaka meséi
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.