Próbáljuk menteni a menthetőt…
Először is szeretnénk elnézést kérni minden potenciális ügyfelünktől és felhasználónktól, akik a Hirdetek! szóra keresve nem találtak semmit.
Másodszor pedig, a beígért szolgáltatások első nagyobb falatja érkezik a hirdetési és promóciós lehetőségekkel. A hirdetési formák és megoldások részletes leírása hamarosan online lesz és publikusan elérhető. A hirdetési aloldal szerkesztése közben valami fura történt, és a részletes információval és megoldásokkal szolgáló oldal látható a keresőgépek számára, miközben egyelőre csak piszkozat verzióban létezik, és nem található rá hivatkozás (szándékosan). Az információs oldal elkészült, de a mögötte húzódó backend rendszerek még további finomhangolást igényelnek a megrendelők legjobb kiszolgálásának érdekében, és a finomhangolás befejezéséig nem szeretnénk az aloldalt publikusan elérhetővé tenni.
Szeretnénk még egyszer elnézést kérni mindazoktól akiknek csalódást okoztunk és nem találták a hirdetési lehetőségeket. Előzetes hirdetési információkkal az info@adsr.hu címen állunk minden érdeklődő rendelkezésére.

adsr.hu új szolgáltatások 1: hirdetés
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.