Az Allen & Heath bemutatta az Xone:4D DJ kontrollert. A Xone:3D utóda, fejlettebb funkciókkal, egy professzionális analóg DJ mixer és MIDI kontroller, plusz 10 csatornás 24 bit/96kHz USB 2.0 hangkártya kombinációja.


A mixer szekció a Xone:92-n alapul és 4 csatonás, 3 típusú bemenettel (hangkártya, phono és vonalszintű bemenet). 3 sávos total kill EQ, 2 sztereó effekt send, 2 analóg VCF filter (LP, HP, BP) LFO-val, VCA crossfader és duál sínes csatorna fader-ek, DJ mikrofon és cue monitoring található rajta. Az LFO rendelkezik egy új step-filter funkcióval, ezzel tempóhoz szinkronizált LFO hullámformákat lehetséges “rajzolni”. Mindkét FX send ráküldhető az USB audióra és ezzel együtt a PC-re is, az FX2 kimenet átkapcsolható Main Mix record funkcióba is.

A MIDI kontrollok: 8 60mm-es fader, 16 középen kattanó körbeforgó poti, 10 körbeforgó poti nyomógomb funkcionalitással, 32 kapcsoló (8 megvilágított), és 2 jog wheel 4 navigációs kapcsolóval. A MIDI szekció 2 layer-rel rendelkezik, ezzel akár 227 kiosztható MIDI üzenet is küldhető róla. A mixer funkciók jelentős része generál/reagál MIDI üzeneteket/re, a BPM számláló MIDI start/stop-ot küld és MIDI clock-ot.

A 10 csatornás USB 2.0 audio interfész 4 analóg sztereó bemenettel és kimenettel rendelkezik, plusz SPDIF koaxiális és optikai digitális ki/bemenetekkel. Minden csatorna routing-ja állítható a bemeneten és a kimeneten is, ezzel választható hogy mi kerül a gépre és mit fogad onnan. ASIO driver-rel rendelkezik, PC és Mac kompatibilis.

További infók az Allen & Heath weboldalán.

Allen & Heath Xone:4D DJ mixer + kontroller
Cimke:                                             

Egy gondolat a “Allen & Heath Xone:4D DJ mixer + kontroller” -hoz

  • 2010-09-08 at 11:32
    Permalink

    Brutálisnak néz ki és a leírás alapján az is. K…va jó lehet!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.