Az Allen & Heath nem pihen – folyamatosan bővítik a ZED mixer szériát. A ZED-R16 egy analóg mixer és Firewire hangkártya, MIDI kontroller és routing mátrix kombinációja.


Használható analóg mixer-ként Firewire vagy ADAT multitrack felvételek készítése közben, inline mixer-ként send és Firewire return csatornákkal, vagy MIDI kontrollerként is. 16 mono + 2 sztereó bemenet, jó minőségű duál mikrofon előfokok, 4 sávos parametrikus EQ, 4 aux busz, 1 sztereó busz, 2 sztereó return és 18 csatornás Firewire I/O valamint 2×8 csatornás ADAT I/O találhatók benne (max. 26 szimultán I/O csatorna).

A stúdiómunkához megtalálható rajta a lehallgatóhelység monitor kimenetei, 2 független monitor mix a feljátszóhelységhez, 2 analóg recording kimenet a digitális interfész mellett és egy talkback mikrofon is. Minden csatorna a saját független hangkártya csatornájával rendelkezik. A minőségi szinkront más digitális eszközökkel a JetPLL technológia biztosítja.

MIDI fronton 4 dedikált fader, 12 körbeforgó poti, 12 kapcsoló és 5 transzport kapcsoló áll rendelkezésre, plusz az összes csatorna fader MIDI üzemmódba kapcsolható.

Hangosítás esetén a 4 aux busz foldback és FX send csatornáknak használhatóak, a fő XLR kimenetek hajtják a PA rendszert, míg a record kimenet pre vagy post EQ üzemmódban használható.

További infók az Allen & Heath weboldalán.

Allen & Heath ZED-R16 mixer
Cimke:                                             

Egy gondolat a “Allen & Heath ZED-R16 mixer” -hoz

  • 2008-06-10 at 07:42
    Permalink

    ugyan még kézalatt nemvolt, de kedvenc mixerkoncept, lehet megalkuvó vagyok, de azert A&H, csaknem.. 😛
    looking forward, nem egetrengető összeg a zed-széria..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.