Korábbi cikkünkben hírt adtunk a ZED-14 mixer-ről, most itt vannak az új családtagok: a ZED-420 (16 mono + 2 duál sztereó csatorna), a ZED-428 (24 mono és 2 sztereú csatorna) és a ZED-436 (32 mono + 2 sztereó csatorna).

 

A ZED 4 buszos sorozatban természetesen mindenütt található USB kapcsolat és DuoPre előfokok (ami egy minőségi mikrofon előfok és optimalizált vonalszintű bemenet együttese). Az előfokokban 2 külön gain fokozat található, amely megoldás kedvezőbb jel/zaj viszony értéket és nagyobb headroom-ot biztosít amellett, hogy komoly gain mennyiségnél a két előfok nincs különösen terhelve, nincs stretching.

4 sávos EQ-k találhatók a csatornákon, 6 aux send (2 pre, 2 post, 2 pre/post), 4 sub group, direkt kimenetek minden mono csatornán, külön L, R és mono fő buszok, 100mm-es fader-ek, 2 matrix kimenet és talkback lehetőségek az aux-okon vagy a LRM fő buszokon. A csatlakozók a mixer-ek tetjén találhatók a könnyebb elérhetőségért, csatornánként az egyes panelek külön csavarozottak hasonlóan az Allen & Heath professzionális turnékeverőihez. Az EQ és az összeadó rész a GL2400 mixer-ből származik, az USB send/return alkalmazható PC/Mac felvételekhez, és konfigurálható hogy mely csatornákat szeretnénk USB-re irányítani felvétel esetén, a return jel viszont mindig egy sztereó csatorna.

Ha ez nem lenne elég, csomagolnak hozzájuk egy Cakewalk SONAR LE szekvenszert (azt nem tudni hogy hányas verziót), benne 2 instrument, 6 MIDI effekt és 14 audio effekt hogy legyen mivel felvenni és effektezni (ugye itt jön a képbe az USB send/return).

Részletes infókért keresd fel az Allen & Heath weboldalát.

Bővülő ZED mixer sorozat az Allen & Heath-nél
Cimke:                 

2 thoughts on “Bővülő ZED mixer sorozat az Allen & Heath-nél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.