A dbx Professional két új DI box-al bővítette a termékpalettát. A dB10 passzív, a dB12 aktív, strapabíró, fémházas kivitelű, a megszokott téglatest design-tól eltérő megjelenéssel.

A dB10 1/4″-es bemenettel és thru csatlakozóval rendelkezik, transzformátor leválasztású, szimmetrikus XLR kimenettel és földhurok leválasztó kapcsolóval szerelt. 3 állású pad kapcsolója segít a hangszerek, vonal és hangszóró jelszintű források csatlakoztatásánál, kapcsolható polaritással és magas szűréssel. A krómos kapcsolók, az aranyozott Neutrik XLR kimenet, továbbá a szigetelt transzformátor a lehető legmagasabb minőségű jelutat hivatottak elősegíteni. Minden kapcsoló süllyesztett, hogy a sérülésektől óvja a pedált.

A dB12 rendelkezik a dB10 minden jellemzőjével, bufferelt aktív kivitelben. Egy keverőpult fantomtápjára támaszkodik az aktív elektronika, 20V – 48V bejövő feszültség között képes működni. Egy zöld LED mutatja a fantomtáp státuszát. A szigetelt transzformátor az aktív elektronikához illesztett.

Mindkét modell kontúros gumiborítással rendelkezik, a csúszást megakadályozandó – ez akkor jön jól, ha több darabot szeretnél egymásra helyezni – ebben a kontúrok is segítenek.

Márciusban lesznek elérhetőek, várhatóan 100 és 130 USD áron a tengerentúlon. További infók a dbx weboldalán.

dbx dB10 és dB12 DI box
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük