A SansAmp Character Series család 5 db. pedálból áll: Blonde, British, California, Liverpool és VT Bass. Egyedi külsejük is azokat a retro hangzásokat és korokat igyekszik megfogni, mint ami a nevüket is adta. Minden effekt pedál rendelkezik egy Character potival, mely a lefedett stílus variációit állítja fokozatmentesen.

A Blonde tónusai a korai 50-es évekből származnak, karaktere variálható a régebbi és a későbbi hangzások között. A British karaktere a 60-as évek elejének hangzásától a klasszikus hard rock-ig terjed. A California a késő 70-es évektől a korai 80-as évek Bay Area hangzásán keresztül a modern metálig hozza a hangot. A Liverpool a 60-as és 70-es évek brit hangzását adja. A VT Bass képes a 60-as évek basszus hangjaitól a csöves hangzáson keresztül a mai modern high gain indie rock-ig mindent lefedni.

Továbbá minden pedál rendelkezik beépített és adott pedálhoz egyedileg hangolt hangszóró szimulációval, 3 sávos aktív EQ-val, Drive és Level kontrollokkal – továbbá 100% analóg áramkörökkel. A pedálok 9V-s elemmel vagy az opcionális Tech 21 DC2 adapterrel működnek.

További infók a Tech 21 weboldalán.

Tech 21 SansAmp Character Series gitárpedál család
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.