Úgy néz ki, DJ Tiesto elejtett némi infót a DJ Hero játékról. A DJ Hero a roppant sikeres Guitar Hero lemezjátszós verziója, és úgy tűnik Tiesto is szerepet kapott a projektben.
A Tiesto hírlevélben közölt infók alapján a fejlesztő Activision és Tiesto között együttműködési megállapodás született, és a holland szupersztár DJ egyenesen úgy nyilatkozott, hogy “ez egy remek módja annak, hogy az érdeklődőket megismertesse a DJ-zéssel”. Hát nem tudom… Az Activision hivatalosan még nem ismerte el a DJ Hero játék létezését, mint ahogy az sem derült ki, hogy Tiesto csak dalokat licenc-el vagy másképpen is népszerűsíti majd a játékot.
Közben napvilágot látott a hír, miszerint a Genco Interactive és a 7 Studios közösen dolgoznak a Scratch: Ultimate DJ játék megjelentetésén.
p.s. Kis színes:
2006-ban a BS-ben melóztam a Tiesto bulin, és kiugrottam fényképeket csinálni a vezérlőből – persze hogy a futkosón, mert onnan a legjobb. Na, javában fotózok, amikor kitaláltam, hogy de jó lenne tök felülről lekapni a setup-ot, hadd lám, mivel dolgozik a világ akkor éppen első számú DJ-je. Csakhogy… fent a tető alatt meleg és nedves volt rendesen a tömegből felszálló hő meg pára miatt, ráadásul kicsavart testhelyzetben alaposan kihajolva kellett tartanom a fényképezőgépet. Majdnem bekövetkezett a legrosszabb: az exponáló gomb megnyomásakor szabályszerűen kilöktem a markomból a gépet és csak a reflexem mentett meg attól, hogy ne egyenesen Tiesto fejére essen. Ahogy a képen is látszik…
DJ Tiesto, BS, 2006
Akkor ott életem egyik legnagyobb paráját éltem át… mert ha megtörténik, akkor ugye látszik, mennyien húztak volna karóba?
DJ Tiesto, BS, 2006
Itt a bizonyíték arra, hogy Tiesto épen távozott a buliról:
DJ Tiesto, BS, 2006

DJ Hero játék infók Tiesto-tól
Cimke:                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.