Az ESI kihozta az UMG69 2 TRS bemenettel/kimenettel rendelkező USB audio interfészt és a Keycontrol 25 XL MIDI kontrollert.
ESI UMG96 USB audio interfész
Az UMG96-en található 1 előfok is, de fantomtáp nélkül. 🙁 A gitárok a 2 bemenet bármelyikébe bedughatók (Hi-Z bemenetek). A 2 kimenet mindegyike használható fejhallgatók számára és az egyik vonalszintű erősítőhöz csatlakoztatható. Mindössze 2 kapcsoló található rajta – az egyik az előfoknak, a másik a bemeneti jelet +20dB-el erősíti. A tápot az USB-ről kapja, PC és Mac kompatibilis, és a szerény képességeihez mérten az ára is mindössze 69 EUR. További infók az ESI weboldalán.
ESI Keycontrol 25 XL USB MIDI kontroller
A Keycontrol 25XL egy 25 billentyűvel ellátott MIDI kontroller, teljes méretű, velocity érzékeny, félig súlyozott billentyűkkel. Van még rajta modulációs és pitch bend kerék, 1 fader, 2 increment kapcsoló, és 4 körbeforgó poti 2 csoportba szervezve, amik bármilyen MIDI CC-re kioszthatók (összesen 8 kiosztás). A hátlapon szerencsére helyet kapott 1 MIDI kimenet is + sustain pedál bemenet. USB-ről kapja a tápot vagy 9V-os adapterről. Windows, Mac és Linux kompatibilis. Ára 59 EUR, további infók az ESI weboldalán.
Olcsó eszközök, kevés funkcióval, de az árakat tekintve nehéz ennyi pénzért többet kérni/kapni.

ESI UMG96 USB audio interfész és Keycontrol 25 XL USB MIDI kontroller
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük