A Saffire Pro 40 a Focusrite legújabb Firewire audio interfésze, mely 8 Focusrite előfokot házasít össze multichannel hangfelvétel/lejátszás/mix/routing funkciókkal és Focusrite plugin-ekkel.
Focusrite Saffire Pro 40 Firewire audio interfész
A 8 mikrofon előfok mellett 10 analóg kimenet, ADAT I/O, sztereó SPDIF I/O és 2 virtuális loopback bemenet (a digitális audio szoftveres alkalmazások közötti megosztásához) található rajta. Minden bemeneti csatornán található fantomtáp, az első 2 csatorna pedig -9dB-es pad-ekkel is ellátott. Az előlapon 5 szegmenses LED kijelző mutatja a jelszinteket minden egyes csatorna számára. Központi elem a 18 x 16 DSP mixer/router, mely mindent tartalmaz ami mix-ek készítéséhez és monitorozásához szükséges. 2 független fejhallgató busz található rajta, mindegyikhez saját hangerő kontrollal az előlapon. A dedikált sztereó monitor mix kimeneten pad áll rendelkezésre az aktív hangfalakhoz való csatlakoztatás esetére. Ki/bekapcsoláskor a hangfalakat (és az emberi fület) egy késleltető áramkör védi a pattanástól.
Plugin fronton kompresszor, reverb, gate és EQ VST/AU plugin-ek állnak rendelkezésre a Suite csomag keretében. A szintén hozzá járó Xcite+ csomagban Ableton Live Lite, Novation Bass Station szoftver szintetizátor és több mint 1GB hangminta található.
Novemberben kerül a piacra, ára itthon 130.000 HUF körül várható. További infók a Focusrite weboldalán.

Focusrite Saffire Pro 40 Firewire audio interfész
Cimke:                                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük