Frissítette a GT sorozatot a Glyph, most már Firewire 800 kapcsolattal is kaphatók a külső házak és hot-swap merevlemezek. A korábbi Firewire 400 GT szériával teljesen kompatibilis, Oxford 924 chip-el vezérelt és Seagate SATA merevlemezekkel szerelt külső házak hot-swap Key GT merevlemezeket rejtenek, és NCQ (Native Command Queuing) technológiával (az egyes kérések okos sorbaállításával) a file-ok még gyorsabb írását/olvasását teszik lehetővé. NCQ-t használva FW400 lemezeknél a gyorsulás 15%-os PATA lemezekhez képest. Jelenleg 750 GB-os maximális méretű GT Key lemez kapható, de hamarosan megjelenik az 1 TB-os is.

Két külső házat mutattak be az AES-en: a GT 051 FW800 asztali verzióját és az 1U magas, 3 lemezt elbíró GT 103 FW800-at. A korábbi FW400-as lemezek és házak teljesen kompatibilisek a most bemutatott FW800 lemezekkel és házakkal, tehát bármilyen kevert konfigurációban használhatóak. A házak rozsdamentes acélból készülnek, belső táppal szereltek, csendes ventillátor segíti a hűtést és az asztali modellek rack-be is szerelhetőek egy opcionális készlettel. A GT 103 előlapján található egy extra FW400 csatoló is, hogy szükség esetén ne kelljen a rack hátán bíbelődni a csatlakoztatással.

3 éves garanciát adnak a házakra, a lemezeket pedig az első évben meghibásodás esetén egynapos határidővel cserélik. A részletekért keresd fel a Glyph weboldalát.

Firewire 800 GT külső tárolók a Glyph-től
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.