A Graph Tech kihozta a Ghost LB63 bridge pickup rendszerét Floyd Rose-os gitárokhoz. A Ghost akusztikus/MIDI funkcionalitással, és állítólag szupergyors tracking-el rendelkezik. A komplett rendszer több elemből áll: a String-Saver pickup nyeregből, Acousti-Phonic preamp-ból, Hexpander preamp-ból, kapcsolókból az elektromos és akusztikus mód közötti váltáshoz valamint a gitár – MIDI mód közötti váltáshoz, hangerő potikból és fel/le programválasztó kapcsolóból. Elektromos gitárod a Ghost-on keresztül akusztikus hanggal és MIDI funkcionalitással bővülhet.


Az egyes komponensek egyedileg is megvásárolhatók, így a gitárosok a saját igényeik szerint tudják alakítani a hangszerüket: pl. lehetséges csak az Acousti-Phonic vagy Hexpander preamp-ok installálása, a többi komponens használata nélkül. A custom piezo kristályoknak köszönhetően kiváló akusztikus hangzás érhető el, a hexa komponenst pedig a legfrissebb MIDI technológián alapuló reverse engineering-el fejlesztették. A hexa preamp-ban a Graph Tech saját fejlesztésű harmonikus csillapítás rendszere található, mely nagyon gyors és pontos detektálást ígér – állításuk szerint ma ez a leggyorsabb és legpontosabb a piacon.

A Ghost rendszer kompatibilis az összes modern és régebbi MIDI eszközzel: Roland VG-88, GR-33, GI-20, V-Bass, AXON AX-100, stb. Az LB63 hídon kívül a Ghost elérhető a legtöbb Fender gitárhoz és basszusgitárhoz, valamint Fender stílusú, Tune-o-matic, PRS, Wilkinson és P/J-Bass stílusú hidakhoz is.

További infók a Graph Tech weboldalán.

Graph Tech Ghost LB36 Floyd Rose-os gitárokhoz
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük