A Guitar Hero zenés játék népszerűsége nem mutatja a lassulás jeleit. A hamarosan megjelenő Guitar Hero World Tour játék valódi hangszerek modelljeit fogja tartalmazni a világ híres hangszergyártóinak partneri együttműködése keretében.
Név szerint az Ampeg, Audio Technica, Marshall, Sabian, Vox, Zildjian szerepel a hivatalos tájékoztatóban, de továbbiakat is ígérnek. Ha ez még nem lenne elég, a játékban valódi arénák és koncerthelyszínek digitális másában lehet majd előadni a produkciókat. A játékosok nagyon vevők a valódi hangszerek élethű másaira, és a Guitar Hero, ezt felismerve egyre több vezetéknélküli kontrollerrel próbál a kedvükben járni.
Egy biztos: a Gibson nem lesz partner. A korábbi Guitar Hero megjelenésekben még ott voltak a gitárjaik replikái, de 2008 márciusában pereskedni kezdtek az Activision ellen, szabadalmi vétséget emlegetve. A Gibson állítja, hogy őket illeti a játék kontroller szabadalma, mellyel “egy zenész szimulálni tudja részvételét egy koncerten, hangszeren játszva és fejre csatolható, sztereó hangszórókat is tartalmazó 3D megjelenítést használva”.

Hangszergyártó partnerek a Guitar Hero-ban
Cimke:                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.