Harmonix Music Rock BandA Harmonix Music, az MTV Networks által birtokolt játékfejlesztő cég végre megjelenteti a régóta várt, zenei témájú játékát, a Rock Band-et, egyelőre csak a tengerentúlon. Zenekarokat hozhatsz létre, fellépéseket és turnékat szervezhetsz, egyengetheted a zenekar pályáját, egyszóval minden aspektusból beleélheted magad egy rockzenekar napi teendőinek intézésébe. A játék Xbox 360-on és PlayStation-ön is fut, és az Electronic Arts (a terjesztő) a jövő év elejére ígéri az európai megjelenést.
A játékban partnerként rengeteg label, elóadó/zenekar és kiadó/terjesztő vesz részt. 45 dal-t sikerült beépíteniük olyan előadóktól mint a Metallica, Boston, Kiss vagy a Nirvana, és egy rakás független előadótól származó dalt lehet különféle játékszinteken kikulcsolni (unlock). Továbbá hamarosan elérhetőek lesznek zenecsomagok a játékhoz kiegészítő gyanánt, minden csomagban 3 dal 5.49$-ért vagy 440 Microsoft pontért Xbox felhasználók számára. Az extra dalokat heti rendszerességgel fogják kiadni.
Nézz bele a játékba a Rock Band weboldalán, illetve tekintsd meg a Harmonix Music egyéb fejlesztéseit (főleg a Guitar Hero-t).

Harmonix, MTV: itt a Rock Band
Cimke: