Az Image Line bemutatta a Gross Beat VST 2.4 és FL Studio effekt plugin-t. A Gross Beat idő alapú manipulációkat tesz lehetővé, ismétléseket, szkreccs-et, valós idejű gate, glitch és egyéb hasonló hangokat.
A Gross Beat az audio információt egy 2 bar időtartamú körkörös buffer-ben tárolja, melyen 26 idő- és 36 hangerő burkológörbe dolgozhat egyidőben. A burkológörbék MIDI billentyűkre kiosztottak és élőben váltogathatók vagy automatizálhatók. egy interpolációs algoritmus segítségével kerülik el a váltások esetén a kihagyásokat és nemkívánatos recsegést. A hangerőben előforduló esetleges drasztikus különbségeket egy attack simító algoritmus kezeli le.
Image Line Gross Beat
2008 december végéig minden 99 USD feletti vásárlás esetén ingyen hozzácsapják a Gross Beat-et a csomaghoz, a promóciós időszak lejártával pedig 99 USD áron vásárolható meg. További infók és teljes funkcionalitású demó a Gross Beat oldalán.
Az Edison is fejlődik: immár önálló sample editor és felvételi eszköz vált belőle. A VST 2.4 és FL Studio plugin formátumok mellett új standalone verzióban elérhető, és többé nem része semmilyen plugin csomagnak, hanem önállóan vásárolható meg 99 USD áron. További infók és teljes funkcionalitású demó az Edison oldalán.
Image Line Edison

Image Line Gross Beat effekt plugin és standalone Edison
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük