A Roland egy ingyenes PDF workshop füzet sorozatot jelentett be a Fantom-G workstation-höz. A füzetek a Fantom-G funkcióit mutatják be részletesen, segítenek az eligazodásban és a mindennapi használatban, tippeket és trükköket adnak. Minden egyes füzet egy adott szempontból mutatja be a workstation-t, és a felhasználói kézikönyvvel együtt érdemes olvasni őket.
Az eddig kiadott füzetek:

  • Fantom G Workshop 01: The Fantom-G Possibilities – lépésről-lépésre betekintést ad a Fantom-G használatához
  • Fantom-G Workshop 02: Power User Control – a vezérlés alapos bemutatása, munkafolyamatot gyorsító és flexibilis megoldások
  • Fantom-G Workshop 03: Power User Control 2: The Pads – minden, amit tudni akartál a dinamikus pad-ekről

Az elkövetkező hónapokban további részek fognak megjelenni, minden lehetséges aspektusból bemutatva a Fantom-G-t. A workshop füzeteket ingyen letöltheted a Roland weboldalán.
p.s. nem csak Fantom-G workshop anyagok találhatóak a fenti link-en, hanem más Roland hangszerekhez is: BR-600, Fantom-X, Fantom-Xa, GR-20, M-16DX, MV-8000, MV-8800, RC-50, SonicCell és VS8F-3 oktatóanyagok is, iszonyatos mennyiségben, természetesen minden ingyen letölthető. Mehet az oldal a könyvjelzők közé!
Fantom-X tulajoknak ajánlott még a Fantom Tweakbook a Sinevibes-től. MV-8800 tulajok pedig ingyenes loop-okat és frázisokat tölthetnek le itt.

Ingyenes Roland Fantom-G workshop füzetek
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.